Dampetblåskjell med pommes frites. Blåskjell er en fantastiskmuslingsartiblåskjellfamilien. Du kan variere smakene i det uendelige, her er en god oppskrift med øl, appelsin, rødløk og fennikel
Vi fulgte i all hovedsak oppskriftentil Bent Stiansen fra hans veldigfine kokebok "Alene Hjemme", og følger hans oppfordring om at blåskjell kan du variere med så mangt av smaker
Selv om blåskjellihvitvin kanskje er mest kjent for oss nordmenn er blåskjelldampetiøl en like stor klassikeri Europa - og aller helst med pommes frites ved siden av
Tilkjølige kvelder er det så godt å lage en deilig og krydret rett som ikke er altfor mektig. I denne oppskriften får blåskjellene en god smak med curry paste og kraften fra blåskjellene som gir en smakfull saus med kokosmelk, lime og koriander
Ha på blåskjellene og vin. Skyll skjellene godt i rennende vann i noen minutter. Fres finhakketsitrongress, chili, sjalottløk og hvitløkisolsikkeolje på middelsvarmei en dyp kjele til løken er blank
I dag dampet jeg pinnekjøtti Crock-Pot/Slowcooker -med juleøl. Legg pinneri bunnen av innerkjelen, hell forsiktigiølettil det når opp tilpinnene og legg på pinnekjøttet
Rør gjerne litt rundt slik at alle blåskjelleneblirskikkeligdampet. Det er kanskje mange som forbinder reker og blåskjell med en god middag på brygge isommersteik og solskinn
Her vil jeg dele med minefine lesere om hvor enkelt det er å lage gode blåskjell. Etter en lang uke på jobb, er det godt å sitte seg ned med sin kjære og nyte et deiligmåltid og fin atmosfære med levende lys
Dette måltidet ble tilberedt på primus en flott sommerdag på Mølen. Oppskriftentildisse smakfulle blåskjellenefikk jeg av Mette over en hyggelig matprat
Start med blåskjellene som har ligget på kjøl. Nyter man sommervarmen med et glass kaldt og forfriskendehvit, slapper av, rød brun svett kropp, heten tar all energi ut av en og matlaging bør helst gå litt kjapt, er blåskjellløsningen
Italia er landet og maten er den aller beste. Dissefantastiske skjellene med smak av middelhavet fungerer både som en fabelaktig forrett, til lunsj eller som et flott tilskuddtil tapasbordet
Det brygges ikke noe særlig med påskeøli Norge lenger. Praktfullt øl. Copyright. Til forskjell fra Juleøl som selges fra oktober og frem til jul, så er perioden hvor man selger påskeøl, altfor kort
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.