Blåskjell med asiatisk vri, lagd på grill
Julius mat
Julius mat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • For 2 personer Tidsbruk: ca. 25 minutter
  •  
  • Dette trenger du
  • 1 kg blåskjell
  • 2 fedd hvitløk delt i skiver
  • 2 stenger sitrongress, delt i skiver på ca 1/2 cm 1 stk rød chili delt i skiver
  • 1 stk ingefær i skiver (par cm. bit i tommeltykkelse)
  • 1,5 dl hvitvin
  • 1,5 dl kokosmelk
  • Frisk koriander, finhakket
  • 1/2 lime
  •  
  • Sånn gjør du
  • Rens blåskjellene i kaldt vann og kast de skjellene som er åpne eller ødelagte.
  • Lag en bolle av aluminiumsfolie og putt skjellene oppi denne.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.