Fylt med sjokolade- og vaniljekrem, banan og jordbær, nydelig. Er sent ute igjen med å legge ut oppskriften dessverre, men håper dere rekker å lage den til i morgen,
Oppskriften kommer fra oppskriftsboka til farmoren min, med det fantastiske navnet Alison Laura Hartmann Støren Castberg (og du som trodde jeg hadde et rart navn
Jeg laget en stor porsjon, med både porsjonsformer og «vanlig» karamellpudding i brødform. Del vaniljestangen i to på langs og skrap ut frøene, ha frø og vaniljestang i gryta sammen med fløtemelken
Denne skal nytes i kveld sammen med litt pisket krem. Og det fortjener en liten feiring. Derfor lagde jeg karamellpudding i skjul før jobb i går morges, da dette er Henrik sin favoritt dessert vil jeg tro han blir veldig fornøyd når denne forma plutselig dukker opp etter middagen i kveld
Bløtkake, bestilt til avslutning av kurset. Selv synes jeg kaken blir bløt nok med syltetøyet og vaniljekremen -og at det ikke er nødvendig når man bruker godt, hjemmelaget sukkerbrød
Mannen med bart ønsket seg bløtkake, så Knotten og jeg lagde kake med jordbær til bursdagsbarna. I dag feiret vi Mannen med bart og svigerfar, som begge hadde bursdag i uka som var
1. 6. 0. 2. 5. D. e. t. r. h. l. g. -. o. i. u. k. s. m. å. v. a. n. p. d. 4. I. ♥. j. b. V. (. ). F. S. ø. f. ,. y. P. A. B. H. 3. °. C. K. c. T. æ. w. M. O. Ø. J. U. N. E. *. L. G. r l
Legg den nederste delen på et fat, og dynk med laken fra de hermetiske pærene. Dekk så kaken med resterende krem, jeg sprøytet kremen på kanten da jeg syntes det er vanskelig å få dette pent
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.