Boeuf bourguignon
Kokebloggen
Kokebloggen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 800 g høyrygg av storfe, utbenet, delt i terninger
  • 2 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 10 sjalottløk, i båter
  • 2 gulrøtter, delt i skiver, skråskjært
  • 300 g sjampinjong, små, delt i to ved behov
  • 2 kvister timian, fersk
  • 2 laurbærblad, tørket
  • 5 dl rødvin, burgund/ bourgogne
  • 2 dl kjøttkraft av storfe
  • salt og pepper
  • olje til steking
  • 700 g poteter, melne (pimpernell, troll eller kerrs pink)
  • 4 ss smør
  • 1,5 dl melk
  • salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.