Siden det snart er Halloween ble valget å utfordre trykkoker’n med gresskar og til å trylle fram en herlig suppe med inspirasjon fra Modernist Cuisine…
Fortsett med søtpotet, gulrøtter og vann. Dere som må ha kjøtt, kan for eksempel ha sprøstekt bacon eller noen spiseskjeer med stekt kjøttdeig som garnityr
Denne suppen faller i smak for både store og små, metter og varmer godt i vinterkulden. Perfekt for dager hvor du ikke har lyst eller tid til å stå på kjøkkenet men ønsker noe kjapt og enkelt
Hvis du er glad i supper, så vil du elske denne hjemmelagde suppen med potet, løk og sopp. Denne hjemmelagde suppen smaker fantastisk godt, og gjør veldig godt for kroppen
Rør ut maizenna med litt kaldt vann, ha litt av den varme suppen i, og tilsett blandingen i suppen. Strø over godt med hakket vårløk på hver porsjon ved servering-også er det bare å nyyyte
Når kraften koker lager du små boller med t-skje og legger de i kraften, de er raskt ferdig. Når de alle flyter opp slår du de i over i et døslag og IKKE SLÅ UT KRAFTEN
Vask bladene, og hiv dem i en kjele med vann. Så tilsetter du litt melk eller fløte, og kryddrer med salt og hvit pepper(sort pepper kan brukes, men kan lage små prikker i suppen)
Trekk suppa fra plata og kjør den glatt i en blender eller stavmikser. Jeg pleier å ha suppen med meg på en termokopp eller termos, sammen med to hardkokte egg og litt frukt
Denne suppen faller i smak for både store og små, metter og varmer godt i vinterkulden. Perfekt for dager hvor du ikke har lyst eller tid til å stå på kjøkkenet men ønsker noe kjapt og enkelt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.