Vi pleier dessuten å legge enliten skive med marsipan på nederste del av bollen og litt bringebærsyltetøy på den øverste delen - så blir det nestenenliten marsipankake
-Randi Annette- . Legg godsakene på et fat og server med ris. Slå av varmen og legg over noen fine buketter med brokkoli og la de få dampe i noenfå minutter til de har blitt myke
Mettet fett av god kvalitet er svært viktig for opptak av mineraler, fordøying av proteiner- i tillegg til å gi deg rikelige mengder av vitamin A, D og K (smør fra beitefôra kyr)
HER er link til særingene, som har lange tradisjoner og er for eksempel ennøkkelingrediens i det persiske kjøkkenet og i mange indiske curry-blandinger
- Du kan bruke glutenfritt mel i stedet for soyamel. -Tåler du/kan/vil bruke vanlig smør,bruk det. -Melken kan byttes ut med Erlet fra Odense eller andre veganske fløteerstattninger(feks rice dream)
Hun fanger opp essensen av det jeg ønsker å formidle så utrolig godt . /reklame for eget konsept/ Det krever ikke rare dietter, det krever ikke at du forsaker alt av søtsaker og kos, det krever ikke dyre spesialprodukter eller trening fem, seks ganger i uka, men det kommer heller ikke gratis
og jeg som ikke er Hellstrøm, mat-Tina eller Ingerid Espelid… ei heller noe i nærheten… Og når jeg avslører at jeg fikk oppskriften av min frisør lurer du kanskje på om jeg har kaffilurktet litt hardt i det siste…
Med plantebasert rawfood så kan du spise deg god og mett og samtidig understøtte kroppensrenselse. I dag fårduen oppskrift fra Rawfoodboken, Indisk Curry med Blomkålris
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.