Så når jeg nå kom hjem følte jeg at jeg fortjente en liten belønning for strevet, og valget falt på et stort glass med vaniljeskyr, cottage cheese, granola, blåbær og jordbær
Fordel bær i to dessertskåler. Hell den varme sausen over bærne. 300 gram bær (vi brukte bringebær, blåbær og jordbær). 300 gram bær (vi brukte bringebær, blåbær og jordbær)
Jeg kan enda se for meg små lubne barnehender – med så rause bollekakestykker i hendene. Dypp hver bolle først i smeltet smør, så i sukker-kanelblandingen før du setter dem utover i formen med litt mellomrom (se bilde) og den delen av bollen som du dyppet i sukker-kanelblandingen skal vende opp (se bilde)
Rens bærene og vend dem i sukker. Ha bærene i små porsjonsglass og hell over den lune sjokoladesausen. Hell blandingen ut på et stekebrett med bakepapir og rist den ved 190°C i ca
I dag rørte jeg bare bærene lett sammen,mest bringebær, sammen med litt rips og jordbær. Bringebærene bugner i min hage,jeg finner fremdeles rips og sporadiske jordbær
Her ser du hvordan jeg lager bollekakemed vaniljekrem. På forhånd har jeg smurt formen med smør og drysset mel over, da kommer kaken lett ut når den er ferdig
Tror rett og slett at jeg skal lage meg smoothie i kveld som jeg kan ha med meg på jobb i morgen. )♥ 3 dl frosne blåbær♥ 1,5 dl frosne bringebær♥ 1 skogsbær soya"yoghurt"♥ En slump med Sunniva eplejuice. -) 3 dl frosne blåbær♥ 1,5 dl frosne bringebær♥ 1 skogsbær soya"yoghurt"♥ En slump med Sunniva eplejuice
Bringebærmed melis på, for eksempel. Når jeg ikke har skrevet noe her på en stund, så er det rett og slett fordi jeg hart vært opptatt med å plukke og sanke, og eksperimentere med lekre oppskrifter du kan nyte - for eksempel på en søndag
Søndagen var det nydlig vær og me var ute å gjekk tur og eg fekk plukka med meg litt tyttebær, som no er i frysen og ventar på å bli tatt fram når eg skal servera "sose"middag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.