Kok vaniljekrem av vaniljekrempulveret og melken. Avkjøl vaniljekremen helt og bland inn i smørkremen. Ha deigen i en rund form (24 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Ha 2/3 av vaniljekremfyllet mellom kakebunnene og resten i et tynt lag rundt hele kaken
Lavkarbo bollermedvaniljekrem til helgen. Deigen skal være lett å rulle bollermed. Solskinnsboller. Disse bollene er myke og saftige og smaker kjempegodt av kardemomme og vaniljekrem
Vi har vel alle et forhold til vår egen mor's boller, eller mormors eller farmors osv. Jeg er ikke så glad i den utgaven som blir flekket og stappet med pisket krem/flødeskum, så jeg har en herlig vaniljekrem inni bollene istedet
Jeg laget noen vanlige skoleboller også og da trenger du litt kokosmasse, men det vet dere jo. Jeg har lært og erfart at deigen hever seg bedre om du bruker kokt melk, noe med å bryte ned noen enzymer og da hever deigen seg bedre
Her kommer oppskrift på raske fastelavnsboller. Ha da klar en kakesprøyte ferdigfyltmedvaniljekrem. Så fort bollene er ferdig stekte, skal de fylles medvaniljekrem
Ha på vaniljekrem i midten, og "brett" innover kantene sånn at det blir tett. (ca 35 stk)2 liter hvetemel1 liter melk100 g fersk gjær (for søt deig)2 dl sukker2 egg1 ts salt2 ts kardemomme200 g smør1 pk vaniljekrem Bland alt untatt smør i en kjøkkenmaskin og bland i ca 10 minutter(Melken varmes og gjæren smuldres i melken før du heller den i)Deigen skal heves i 40 minutter, trykk deretter deigen sammen og la den heve seg en gang til
Lag runde fine boller og legg dem med skjøten ned på en bakepapir på stekebrett. Bak ut deigen, del opp i passe deler og pakk inn hver bolle med skinke, brie og ruccola (som vist på bildet)
Muffins fyltmedvaniljekrem. Jeg fylte muffinsene med Zero vaniljesaus, men da bør de spises med skje da det blir ganske flytende, men smaker kjempegodt
Her kommer en oppskrift på noen deilige bollermedvaniljekrem, også kjent som skolebrød. Lag deretter ett dypt hull i hver av bollene og fyll medvaniljekrem
Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fyltmed mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Bland mozzarellaost, basilikum og soltørket tomat sammen med balsamico (etter smak)
Det er alltid kjekt å ha butterdeig liggende i fryseren, de er så enkle å fylle med godsaker og så smaker det jo så godt, som disse deilige wienerbrødene
Stek karbonadedeig med løk, tomatpure og krydder. Dagens gode middag ble fylt søtpotet. Jeg anbefaler deg å lage dobbel, eller til og med kanskje trippel, porsjon
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.