Nå har jeg hørt så mange venninner som har snakket om hvor gode disse kanelsnurrene er, og jeg har også et par kollegaer som har bakt disse til forskjellige jentekvelder, så da måtte jeg prøve
♥ Det hvite perlesukkeret som jeg har brukt på bollene du ser på bildet, har jeg kjøpt i Sverige. Jeg har visst ikke tatt helt innover meg at det nærmer seg jul, og driver fortsatt og baker kaker som ikke har med jul å gjøre
Vi skulle ha en liten god fika som de kaller det her, alså kaffe med noe godt til. Men rett før selskapet kom, husket vi på at vår ene gjest er laktose intolerant
Lag bollene og ha de på bakepapirkledde brett (jeg fikk ni bollerpå to brett). Bland alle de tørre ingrediensene i en bakebolle - hold igjen litt av melet, det er bedre å spe på med mel etterpå enn å ende opp med en tørr deig
(Sånn deigskrape som ligner litt på en isskrape til bilen. Glutenfri gjærbakst er ikke bare bare, og luftige og gode bollersom holder seg myke og saftige i mer enn fem minutter er den hellige gral…
I. n. l. e. g. t. i. h. o. d. r. s. p. k. B. v. a. f. ø. u. b. j. c. 2. 0. 8. ,. m. æ. D. å. M. O. y. J. K. (. ). F. w. N. U. H. 6. 3. 5. 4. x. 1. V. /. 7. C. R. T. S. %. –. ♥ l. d l
Rull ut boller og plasser bollene i folieformer som settes på stekebrett. Ta ut smørklumpene fra fryseren, stikk hull på bollene med en finger og plasser en klump med fyll i hullet, prøv å lag hullet så dypt at ikke fyllet blir liggende oppå bollene, de skal være så langt nedi som mulig
Plasser boller i forberedt kakeformen og dekk med en plastfolie eller et rent kjøkkenhåndkle. Sett deigen på en melet arbeidsflate og la den hvile i 10 minutter mens du forbereder fyllet. La heve på et lunt sted i 40 minutter, eller til dobbel størrelse og deretter bake 20-25 minutter, eller til toppene er gylden brune. La ruller avkjøles på rist i 2 minutter før du skal legge til glasur på toppen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.