1: Ha kesam i en bolle og tilsett varmt vann.
Rør sammen og tilsett deretter fiberhusk, jyttemel og glutenfritt mel. La kjøkkenmaskinen gå i ca 5-8 minutter. Smuldre i gjæren.
Bland sammen og tilsett smeltet smør, salt, sukker og kardemomme.
Elt godt og sett deigen til heving i 30 minutter.
2: Trill ut deigen med olje på hendene. Del i boller. Dersom du liker rosiner, tilsetter du disse inn i bollene. Legg bollene på bakepapir på stekeplate og la dem etterheve i ca 30 minutter.
3: Forvarm stekeovnen til 225°C
4: Pensle med laktosefri melk. Stek bollene midt i ovnen i ca 12-15 minutter til de er gylne. Avkjøl på rist.
Terten er utensukker, egg og melk. Terten har en glutenfri bunn med en nydelig mandelkrem som fyll. Den er altså cøliaki- og diabetesvennlig, og vegansk
Så i dag får du en sukkerfri, glutenfriog ganske så fettfattig krydderkake. Denne damen er nemlig litt over gjennomsnittet glad i kardemomme og kanel, så da var bananbrødet var ferdig smakte det overhode ikke banan av det, men krydderkake
Så uten videre introduksjon. Rør inn nøttemelet litt og litt Fordel massen i bunn av en springform. Sett til avkjøling Visp fløten til krem Bland så sjokoladepuddingen og kremen sammen til en sjokolademouse
De er uten egg, og kan lages vegansk, uten melk oggluten ved å bruke passende produkter. *Til denne oppskriften kan du godt bruke usøtet sjokolade (feks mørk sjokolade utensukker), eller redusere litt på det søte i oppskriften og bruke søtet sjokolade
Deilig utevær og akkurat passe anntall regnværsdager. Vi trenger jo noen av dem også. Om ikke lenge venter både sydentur og bilferie til familien i Danmark
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.