Langpanne sjokoladekakemedglasur, non-stop og seigemenn er en klassisk barnebursdagskake. Sjokoladekaken smaker kjempegodt og er en populær kake i barnebursdag
Resultatet ble en super saftig og god sjokoladekake toppet med en deilig glasur. Min søndag begynte med denne fantastiske sjokoladekaken og en kopp kaffe
Det første jeg gjorde var og smelte sjokoladen sammen med fløten i en kjele. Man kan bare forme de som boller uten formene, men syns dette ble litt finere med tanke på serveringen
Så penslet jeg de med egg så de skulle få en fin farge etter de var stekt. Regner med at det er derfor man pensler ting, for jeg kan virkelig ikke se noen hensikt med å gjøre det
Jeg kuttet av bunnen, og tok av det ytterste laget med blader. (Følg med, kan være at den trenger mer eller mindre tid ettersom hvor store biter man har delt opp rosenkålen i
Avkjøl kaken før du har på glasur og bygg deretter i høyden medglasur i mellom og som topping. Bland sammen det ene egget med kesam og tilsett deretter tørrvarene
Det er kanskje ikke lurt å lære barna dette, da de kommer til å tyv-spise sjokoladekake ved en hver anledning, og siden det tar så kort tid å lage, er de ferdig med kaka på den tiden du bruker på å hente posten
Da en av kollegaene mine kom på jobb med restene av en sjokoladekake i langpanne på mandag og hun fortalte at hun hadde funnet oppskriften på Trines Matblogg, tok jeg hintet
Denne sjokoladekaken er en slik langpannekake som alle liker, store som små. - den er enkel, smakfull og kjempemyk i konsistensen og den dekkes med en deilig sjokoladekrem
Kaken er en ekstra mørk sjokoladekake uten melk, fylt med peanøttfrosting og «Smil» ganache. ) Denne gangen ble det kuttet ned til to kaker, en med bakgrunn i mørk øl og krydder, og en inspirert av «Devil’s Food Cake»
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.