Det første jeg gjorde var og smelte sjokoladen sammen med fløten i en kjele. Man kan bare forme de som boller uten formene, men syns dette ble litt finere med tanke på serveringen
Jeg delte potetene i fire, og la de i en ildfast form som jeg hadde hatt litt olje i. Jeg la potetene med flatsiden ned, og så tok jeg kniv og lagde små kutt i potetene
Legg sitronsaus på og laksesalaten på lune potetkaker. Potetkakene lages ved å finraspe 4 poteter og bland sammen med 2 finhakket sjalottløk 1 dl fløte og salt & pepper. Ta en laksefilet og bland sammen med 2 flådde tomater (bare kjøttet og ikke kjernen) litt vårløk og 1 ss olivenolje. Lag også en sitronsaus ved piske 1 dl fløte bland med saften av en sitron
Så penslet jeg de med egg så de skulle få en fin farge etter de var stekt. Regner med at det er derfor man pensler ting, for jeg kan virkelig ikke se noen hensikt med å gjøre det
så dette innlegget vil bli delt i to. Perfekt til en bonus søndag tenkte jeg. Jeg gjorde klart smøret først så det ble litt mykt, for det skulle jo piskes sammen med andre ting
Du kan bytte bacon med spekemat, rester av pinnekjøtt, eller røykalaks. Kok poteter med skallet på, avkjøl, del i to, grav en grop og fyll med godsaker
Del potetene i litt tykke skiver. D veldig greit med alt i en form. legg potetene i bunnen av en ildfast form, legg så på brokkolien å legg Laksen på toppen
Dagen etter fikk jeg derfor nydelig ovnsbakt laksmed currysaus. Fordelen ved å ha en kjæreste som liker å lage mat er at han finner nye måter å tilberede ting på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.