Bouillabaisse ✿ Fransk fiskesuppe tilberedt i stekeovn !
Edel's Mat &Vin
Edel's Mat &Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 400 g laksefilet, uten skinn og bein
  • 250 g torskefilet, uten skinn og bein
  • 1 stk paprika, gul
  • 1 stk paprika, rød
  • 1 stk løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ts spisskummen, malt
  • 0,75 g safran
  • 1 ts timian
  • 400 g hermetiske tomater, grovhakket
  • 3 dl fiskekraft (eventuelt vann og buljong/fiskefond)
  • Salt
  • Pepper
  • 200 g renset reker
  • 100 g blåskjell, ferdig kokte uten skall
  • Frisk basilikum

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.