Hjemmelagde bountybarer. De er uten egg, melkeprodukter, nøtter, mel og hvitt sukker. Disse smaker himmelsk og er kjempeflotte for deg som vil unngå visse matvarer eller sukker
Oppskriftta er berre en vri fra sukkerfri, enkel sjokoladefudge - for variasjon kan man jo bruke ulike smakstilsetninger og få nye smaksopplevelser kvar gang
I dag kommer det en reprise på disse kjeksene hentet fra boka Sunnere Livsstil, rett og slett fordi tiden ikke strekker til for øyeblikket, og ikke minst fordi de er veldig gode
Kna kokosmasse sammen med kokoskrem, den smeltede kokosoljen og fibersirup. Fordel massen utover et bakepapir i en form (jeg brukte en ildfast lasagneform) og legg på frysen en times tid
Del bountymassen opp i passelige biter og smelt sukkerfri sjokolade som du dypper bitene i. Jeg bare digger, digger, digger at man til og med kan gjøre denne her sunn
Den ble minst like god, eller kanskje til og med bedre enn originalen. Oppskriften har jeg funnet i ett hefte, men jeg har så klart trikset og mikset litt med den for å få den slik jeg ønsker
Tidligere har jeg postet oppskrift på allergivennlige sukkerfrie bounty, men i dag “super sizer” vi den populære kokos sjokoladen og lager en hel bounty kake
#chocolatechipcookies #oppskrift #sjokolade #cookies #sukkerfri #sunn #matblogg #baking. Oppskriften er så enkel som å bare blande sammen ingrediensene og fordele dem over på et stekebrett
♥ Kaka er sukkerfri, glutenfri og melkefri og den kan enkelt bakes uten egg ved å bruke no egg. Vi brukte hundrevis av kroner på smykker, hjertebamser, skrev lange og utfyllende kjærligghetserklæringer til hverandre og gikk ut for å spise en "bedre middag" på Peppes pizza
Med en mor som er diabetiker så er det alltid morro å lage noe hun også kan kose seg med til jul. Her er både nøttebunn og gulkrem laget med Sukrin, en fullverdig erstatning til sukker i bakverk
Denne er supergod og saftig, for å ikkje snakke om sukkerfri, glutenfri, proteinrik og kalorilett. Oppskrifter/tips - sunn bakst og dessert • Kommentarer
Mål opp tørrvarene og tilsett ørlite melk av gangen til du får en knadeig-konsistens. Form proteinbarer i ønsket størrelse og sett i fryseren mens du smelter sjokoladen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.