En nydelig kokoskake som smaker litt som Bounty. Er du glad i Bounty, så vil du nok like denne kaken. Smaken minner om Bounty, men denne kaken er selvsagt mye sunnere
Denne kaken er basert på oppskriften på Bountykonfekt jeg la ut for en tid tilbake. En nydelig kake, som gjerne kan lages noen dager før du skal servere den, og den kan fint fryses
Dermed tenkte jeg å vise dere denne kjempe gode bountykaken som jeg laget på fredag. Bountykaken består av en vaniljebase med kokosmasse og kokosmel som gir en mild kokossmak, og en fyldig sjokoladekrem
Før bursdagen min i fjor gikk jeg gjennom en hel haug med oppskrifter for å finne ut hva jeg skulle bake til festen min, en av kandidatene som aldri ble prøvd ut men som virker spennende er bountykake
Hvilken sjokolade i twist-posen er din favoritt. Jeg elsker kokos og bounty sjokoladen er en favoritt. Denne kaken er inspirert av denne sjokoladen, og den er superenkel å lage
Pisk eggehvitene stive. Ha i melis og pisk videre til du får en tykk marengs. Vend i kokos. Fordel deigen i to runde former (24 cm i diameter) med bakepapir i bunnen (se tips)
Bountykake6 eggehviter200 g melis200 kokosmasse150 g smør150 g kokesjokolade (gjerne 50/50 mørk og lys)90 g melis6 eggehviterPisk eggehvitene helt stive
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.