- 6 egg- 2 dl kokosmel- 3 ss mandelmel- 2 ss jyttemel teff fibra- 2 ss fiberhusk- 2 ss honning- 1 ss bakepulver- Litt himalayasalt (evt havsalt)Slik gjør du. - Pisk eggene- Tilsett honning og rør rundt- Bland alt det tørre sammen i en bolle og rør rundt- Tilsett det tørre i eggblandingen- Tilsett litt og litt vann (kokosmelet suger raskt til seg vannet)- Puttes i en brødform (gjerne med bakepapir)- Stekes i ca 40 minutterDeigen skal ikke være tørr, men litt flytende
Min svigermor hadde med en oppskrift på lavkarbobrød laget med blant annet aubergin-mel. Idag har jeg testet en ny type mel som jeg aldri har hørt om før sviger-familien fra Brasil kom på besøk til jul i fjor
Eg tenkte dokke kunne få oppskrifta til ditte gode lavkarbobrødet uten melk og gluten. Så blandar du i bakepulver, sukrin, fiberhusk, johannesbrødkjernemel og solsikkefrø
Har ikke finregnet på det - men ser at det er ca det slike brød ligger på. Men denne uken laget jeg lavkarbobrød, etter en oppskrift jeg har funnet på nettet
Dette er den desidert beste oppskriften på lavkarbolefser jeg har forsøkt. Perfekt til taco, wraps o. l. Disse lefsene smakte akkurat som grove ”vanlige” tortilla lefser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.