Idag skulle en saftig lammebog av dielam spille hovedrollen og valg av tilbehør falt på en grateng av rotgrønnsaker, pærechutney og akkompagnert av en syndig rødvinssaus
Legg en lammebog i en langpanne, og stikk hvitløk inn rundt omkring. Server med lammebogen. Beregn 1 lammebog til 2-3 personer, litt avhengig av størrelsen og om du skal ha forrett og dessert. 1 lammebog
Det var tiltenkt en video til denne oppskriften, men p. g. a ett par menneskelige feil under innspilling ble det dessverre ingenting, ved en senere anledning nærmere høsten skal det komme en bedre video med en ny oppskrift med denne delen av lammet
Bruk den øverste delen av lammebogen. Når lammebogen er godt gjennomstekt, tar du den ut og lar den hvile litt før du serverer sammen med en god potetmos
Saltet lammebog fra Haugen Gardsmat i Flåm er en ekte delikatesse, som du blant annet får tak i på Bondens Marked, og nå også på Bondens Butikk på Mathallen i Oslo
Braiserte lammeskanker med rotgrønnsaker og fritert pastinakk appeared first on Elin Larsen. Braiserte lammeskanker med rotgrønnsaker og fritert pastinakk for 4
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.