Det er fremdeles noen ledige plasser, så det er bare å hive deg med om du har lyst og anledning. Min svigerinne hadde med seg flere kg lammeskanker hjem til nord på påskeferie
Gni hver lammeskank inn med en blanding av salt, grovkvernet pepper, finhakket rosmarin og timian. Varm smør og olje i en stekepanne, brun lammeskankene én eller to av gangen, avhengig av hvor stor pannen er
Lammekjøttet kan kjøpes ferdig lettsaltet i butikken. Du kan ellers salte det selv ved å gni kjøttet godt inn med salt og la det ligge natten over i kjøleskapet
Med en innerkasserolle av metall med DuraCeramic-belegg kan du enkelt steke, for eksempel løk og brune kjøtt på komfyren før du setter den over i varmeelementet, den kan også brukes på induksjonstopp
Sil av sjyen i en kasserolle og press garnityret godt mot silen for å få med all den gode kraften. Og bresere/braisere betyr å brune kjøttet, tilsette veske som kan være kraft, vin eller vann og deretter stekes under lokk, over lengre tid i ovnen
Strø over litt salt og pepper, ha i persillenSkrell sitronen med potetskreller. Rett som det er når jeg er i butikken tenker jeg – å hvor godt det hadde vært med coq au vin eller braisert lammeskank
Braiserte lammeskanker med rotgrønnsaker og fritert pastinakk appeared first on Elin Larsen. Legg nå skankene tilbake i gryta med kjøttet ned og beinene opp, slik at væsken dekker kjøttet
Etter en lang dag på jobb og reise smaker det godt med middag noen andre enn meg har laget. Jeg ble hekta på lam da jeg var på Island og konstaterer at også Molde kan både vin ogog lam
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.