Begynn med å lage potetmos. Mos potetene og spe med varm melk. Rør inn og smak til med salt og pepper. Det er enkelt å knuse potetene med en "stapper", men kjøkkenmaskin eller stavmikser kan også brukes
Det er mandag, og hvorfor ikke starte uken medbrennendekjærlighet. Smelt smør i kjelen, og hell grønnsakene tilbake i kjelen og mos dem med en en stavmikser eller en rotmoser
Smør og olje varmes opp i en dyp panne, tilsett finhakket løk sammen med einebær og allehånde. Tilsett bacon og villsvin skåret i terninger og la det steke med
Da satt jeg igjen med en hel nakkekotelett og et par hundre gram entrecôte, litt løk,chili og en søtpotet og laget derfor min egen variant av «brennendekjærlighet»
Denne formen er middag for to store og en liten i to dager, med litt salat eller grønnsaker til. For noen år siden kom sønnen min hjem fra barnehagen og hadde lært en ny middagsrett
Ha i tomater, smak til med tabasco, salt og pepper. 1 porsjon potetpurè400 g kjøttdeig3 ss olivenolje1 hakket løk1 fedd hvitløklitt tabasco1 boks hakkede tomatersalt og pepper200 g revet ostSett ovnen på 200 grader Stek kjøttdeig, krydre med salt og pepper
Mens potetene fortsatt er varme, press eller mos halvparten av dem sammen med smøret. Fordel potetmosen på serveringsfat og legg over bacon, epler og løk
Epledesserten er en min egen versjon av "bakte eplermed mørdeigslokk", og jeg ser meg ikke tilbake. Det skal være godt med deig, så ikke spar på restene
Jeg jukser med iskremen da, så jeg bruker Tofuline sin vaniljeis når jeg serverer disse. Min favoritt er gule epler fordi jeg da får det syrlige og det søte samtidig
Jeg er veldig glad i epler og i det siste har jeg spist en del fruktsalat med vaniljekesam. Nå når vi går mot kaldere tider er det alltid godt med noe varmt å kose seg med
Denne friske juicen er nydelig. Ingefær og lime dekker sellersmaken perfekt. Så det er bare å hive oppi stangselleri, kjenner ikke smaken uansett, og det passer meg utmerket
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.