Brenneslesuppe med jordskokk og sprø spekeskinke
Grünergranny
Grünergranny
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 6 porsjoner
  • 2-3 sjalottløk
  • 2 fedd hvitløk
  • 300 g jordskokk
  • 2 poteter
  • 2 l brennesleskudd
  • 2 l fersk spinat
  • 1 l grønnsaksbuljong
  • 1 ts Tabasco eller 1/2 ts tørket chilli
  • Svart pepper og en knivspiss malt muskat
  • 12 skiver spekeskinke (som selvfølgelig skal ha vært like frittgående som brenneslen, dra f.eks. til Mathallen)
  • 3 ss olivenolje
  • 2 dl creme fraiche

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.