Serveres med flatbrød. ca 1,2 kg kokekjøtt av storfe, f. Del alt opp i grove biter og la dem koke med de siste 20 minuttene. ca 1,2 kg kokekjøtt av storfe, f
Ha den i en panne med vann som akkurat dekker kålroten. Så smaker jeg til med salt og pepper. 50 g smør (Bruker aldri annet en setersmør eller olje i mat, fuskesmør er fullt av e-stoffer og tull som overhode ikke er naturlig eller sunt for oss)
De var laget hos en slakter i Øystese, og kjøtt og pølser ble sendt med godsrute fra vest til øst. Deretter ble vår andelt av røykakjøtt delt opp i biter og frosset ned sammen med pølsene
#tapas #smårett #forrett #formap #lavfodmap #godtformagen #laktosefri #glutenfri. Smak til med salt. Server gjerne i små porsjonsformer pyntet med frisk dill
Jeg tokmed dette garnet og livredningsboxen min på jobb. Jeg tok en tur ned på garnrommet mitt og plukket ut noen garnrester som jeg trodde hadde lik strikkefasthet og var noenlunde lik i struktur
Jeg la den ut i forrige uke, medlink til den amerikanske oppskriften som dere finner HER. Deilig sjokoladekake lagt sammen med sjokoladeis og toppetmed myk marengs
BLOGGEN ER FLYTTET TIL WORDPRESS - FØLG LINK FOR Å SE HELE OPPSKRIFTEN. Dette er dagen vi skal feire vårt vakre fedreland, mens vi koser oss med god mat, familie og venner
Link til oppskriften finner dere i navnet på retten. Servert med ovnsbakt laks og rød pesto. Torsdag. Nå skal det jammen meg smake med noen sunne gode middagsretter, fri for ribbefett, smør og fløte
Alle er velkommen til å stikke innom og det er ikke nødvendig med påmelding på forhånd, men hvis du er på Facebook, må du gjerne melde deg på arrangementet og tipse venner, se link HER
Jeg hadde glemt de litt bort, helt til jeg så en Facebook link om Pizzasnurrer av @LindaStuhaug (anbefaler å følge henne på Instagram, masse flotte middagstips)
)Tenkte også å tipse om en link jeg fant i dag, på sukkerfritt kakestrøssel. Å lage gryte fra bunnen av tar ikkje lengre tid enn toro sin halvfabrikata, dessuten smaker det masse bedre og man slipper unna unødvendige mengder med sukker, karbohydrater, tilsetningsstoff, konseveringsmidler, tjukningsmidler med meir
(Se link nederst på siden). Kjør til en fin masse, men ikke kjør den for lenge sammen, for da avgir den for mye væske og blir vanskelig å jobbe med etterpå
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.