1. Legg torskeryggen i 10 % saltlake i 7–8 minutter. Da blir den fast, og lettere å steke. Saltlake lager du ved å røre ut 100 g salt i 1 liter kaldt vann
Arne Brimis sjokolademoussekake er en mektig og god moussekake. Den er grei å lage, den består kun av hjemmelaget sjokolademousse - litt stekt og litt ustekt
Jeg har hatt ei herlig helg på hytta. Været var nydelig, og det var mye molte å finne. Schæferprinsessa og jeg koste oss skikkelig på tur, og om kvelden ble det god mat også
Brimis oppskrift, og kan virkelig anbefales. Da var det frem med dette. mandler, vann, sukker og smør. 300 gram mandler måtte lages og avkjøles i en bolle i kjøleskapet i 20 min
Eksklusiv moltedessert til 6 personer. Har du hørt historien om den norske dama, spanjolen og franskmannen som satte hverandre stevne for å se hvilket land som kunne skilte med den beste maten
Arne Brimis sjokolademoussekake har jeg lagt ut oppskrift på tidligere også. Denne gangen har jeg valgt å ha mindre bunn og mer mousse, og det ble bedre enn forrige gang
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.