Vend innbringebærene – bringebærene skal være godt dekket av mel før du har dem i røren helt på slutten, melet rundt absorberer noe av fukten fra bærene under steking og skal forhindre at de synker til bunns i kaken mens de steker
Lat det koke nokre minutt, for at noke av væskaskal fordampe. Rør også under avkjøling. Pga av fordampinga av væska under kokingogomrøringblirikkje syltetøyet so rennande
Rørte bringebær med tykk konsistens. Så utrolig enkelt, og så, "til å dø for" godt. Jeg hadde ikke planer om å blogge dissebringebærene,men vet du,de ble så inni hampen gode,at jeg bare MÅTTE dele
Denne oppskriften er opprinneligfra , men jeg har laget den grovere og med spelt. Disseamerikanske pannekakene er gode og også ganske sunne når man bruker grovere mel i
Ha det ferdige syltetøyet på små glass eller plastbeger og putt det i fryseren. Dette er det beste syltetøyet jeg vet, sødmefylte bringebær sammen med litt "syrlige" rips, fantastisk på skiven, fantastisk på boller og vafler
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.