Skjær purreløk i skiver og stek sammen med asparges i litt smør. Krydre med litt salt. I dag derimot skal jeg ta meg en god styrkeøkt med påfølgende rusling på mølla – om bekkenet tillater det
Ett lagmed en deilig browniebunn og ett lagmed en spennende ostekake med bringebærsmak. Denne deilige bringebærostekakenmed browniebunn er en fantastisk god og nydelig kake
Den kan lages på to måter, den enkle måten (som også er mye kjappere) for ikke proffer som meg, eller på den mer profesjonelle måten, jeg skal dele begge måter her
Trykk den ut i en liten firkantet form med plastfolie nedi. Geléenlager du ved å smelte gelatinpulver i sterkt blandet saft, la den avkjøle og bli litt tykkere i konsistensen før du heller over sjokoladekremen
Du kan også pynte med hvit sjokolade, jeg laget bursdag kake til ei på jobb så jeg laget mine egne bokstaver og figurer i en sjokoladeform jeg hadde liggende
Hjemmelaget jordbær og sitrongelè med vaniljesaus. Helt ærlig er jeg mer glad i sausen enn gelèen, så det ble vel heller vaniljesaus med litt gelè for min del
Legg så kakebunner og glasur lagvis og avslutt med å kle hele kaken med glasur. I en annen pisker du sammen egg, ricotta, olje og vanilje, og hell så dette over i bollen med det tørre
Og så lager jeg gjerne noen varianter med sjokoladesmoothie, hvor jeg bruker rått kakaopulver, dadler, banan og cashewnøtter, og så har jeg i kokosmelk eller mandelmelk når smoothien går i blenderen
Den andre medheimelaga pesto, skinke, spinat, paprika og pepper. Strålande fornøgd fyller eg lomper, nyte måltidet og smiler for meg sjølv med tanken i bakhodet
Det er veldig godt med bær til, du kan også ha i bærene i selve geléen om du ønsker det – ha de oppi det når den såvidt har begynt å stivne så faller ikke alle ned til bunn
Det var dermed helt klart at det måtte bli bær i geléen vi hadde planer om å ha til dessert i dag. Tanken var å lagegelé fra bunnen av, men da vi fant en pakke sukkerfri bringebærgelé i skuffen, slo vi fra oss den tanken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.