Det blir ikkje første og siste gang eg lager fylt avokado på denne måten, for det var en real smaksfest ♥ Eg har prøvd å fylle med reker & majones tidligere, og no skal eg absolutt prøve meg fram i fleire varianter
Som lovet, her er oppskriften på mine kjempegode kamskjellmed kokos og safran. Og ikke nok med det. Jeg lover at disse kamskjellene vil imponere og mest sannsynlig konvertere selv de som ikke liker sjømat
Melbu kaviar kan du bruke til pålegg, på smørbrød med egg, i kaviarsaus og den er så god så jeg brukte den i denne forretten med nydelige kamskjell i dag
mos kjøttet med en gaffel å bland nn finhakket eller presset hvitløk. rør inn kokosmelk med en visp. 1-2 avokado 1 fedd hvitløk 200 Ml kokosmelk saft fra 1/2 sitron salt og pepper. del avokadoen i 2, fjern steinen og skrap ut kjøttet. smak til med salt pepper og sitronsaft 08. 1-2 avokado 1 fedd hvitløk 200 Ml kokosmelk saft fra 1/2 sitron salt og pepper. del avokadoen i 2, fjern steinen og skrap ut kjøttet
Reker inneholder en del kolesterol så en skal ikke spise for mye av reker, men sammen medavokado som i tillegg er kolesterolsenkende er jo dette er perfekt måltid
Smak til med salt og pepper. Strø på salt og pepper og kryst over sitronsaft. Legg på kamskjellene. Legg rødbeteskivene og -terningene på tallerken med vinaigretten
Ja egentlig passer bakt avokadomed egg og pepperoni til alle tre. Skulle de ha problemer med å ligge i ro, lag en løs “ball” av aluminiumfolie og legg det under
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.