Jeg liker å bruke denne gode tradisjonelle oppskriften, men gjerne med en liten vri - valnøtter og mørk sjokolade setter en utrolig god smak sammen med kardemommen
26-28 grader, og ha i det tørre sammen med et egg. Julekake. God jul. Julekake kan man jo spise hele året, men likevel er dette en av de viktigste juletradisjonene for meg
Deilig julekake. 26. 12. 2016 kl. 11. 25 i. mat. 12 kommentarer. Hei. Håper dere koser dere masse i julen. Her kommer oppskrift på en kake som jeg laget igår da vi hadde julebesøk
1 stor eller 2 mindre julekaker. Stekeovn 180 grader i 30-40 minutter. 10-11 dl luftig hvetemel. Legg et bakepapir på de siste 10-15 minuttene. 180 grader i 30-40 minutter. 10-11 dl luftig hvetemel
---. --. 2 julekaker. Stekeovn 180 grader i 35-40 minutter på nest nederste rille. Pensle med egg og stek som angitt ved 180 grader i 35-40 minutter på nest nederste rille i ovnen. Sjekk dem etter 20-25 minutter hvordan fargen er
Oppskriften er fra min kjære "gjærbakstbibel" anno 1987 (heeey - 25-årsjubileum. Julebrød/Julekake (2-3 stk. 1-2 egg til pensling. 25-40 minutter (avhengig av om du lager 2 eller 3 brød). Julebrød/Julekake (2-3 stk. 1-2 egg til pensling
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.