Med nyrørt bringebærsyltetøy. Slik lager du rørt bringebærsyltetøy. Komme i gang med treningen igjen. Dette syltetøyet smaker supergodt, har minimalt med kalorier og er kjempelett å lage
Vi har til og med lagt optimistisk i vei med hver vår store bøtte gjennom Østmarka her i Oslo. Vi bruker Tagatesse i syltetøyet fordi da slipper vi å oppleve at sukkeret krystaliserer seg på samme måte som dersom vi hadde brukt Sukrin
Legg bollene på kjøkkenpapir for å renne av seg overflødig fett og når de var avkjølt fyller du de medbringebærsyltetøy, jeg bruker en sprøytepose med en lag smal tip
halve kaken med tynne bananskiver, brer over bringebærsyltetøy og pisket kremfløte på toppen. Som fyll kan du bruke andre ting enn banan, krem og bringebærsyltetøy, men vi synes denne blandingen er super
Du kan lage samme kaken med lys el mørk kokesjokolade, men da er den ikke lenger lavkarbo. Pisk egg og søtning, her har jeg brukt sukrin gold og tagatesse, en annen gang brukte jeg sukrinmelis og tagatesse (det kjøper du på helsekost) man bruker det man har
Oppskriften er fra Wenches kjøkken (trykk HER), med noen endringer. Den er ikke veldig søt, så dersom du ønsker den søtere, kan du kanskje prøve å ha oppi søtning, evt tagatesse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.