Rundstykker med havregryn og cottage cheese. Brioche er et svært luftig og lett bakverk. Det finnes flere måter å forme brødet på, denne varianten heter Brioche Nanterre
Vi vandra over den legendariske marknaden, mellom lukta frå framande varer, inn i medinaen, små tronge gater der mennene kauka og lokka med varer frå heile kontinentet, og lenger unna – frå der dei gamle karavanevegane henta sine varer
Den einaste hytta til Den norske turistforening (DNT) som nærast er sjølvforsynte med mat. Men på Far min sitt kjøkken gjer vi unntak frå denne regelen etter å ha smakt på fjellfisksuppa til kokken Kjell på Iungsdalshytta
Brioche er franske boller som du kan fylle med sjokolade, bær eller vaniljekrem. Jeg elsker brioche. Hell det i samme bollen med de andre ingrediensene
Ofte blir det oppmalte, krydra kjøttet og spekket som skal bli til salami ståande nokre timar, dagar eller til og med veker for å starte ein fermeteringsprosess, akkurat som dei fabelaktige spekepølsene til Magnhild Dyrdal, kjent frå filmen «Folk ved fjorden»
Med denne crunchy toppingen ble i alle fall min chevre (geitost) god som ny. Det sies at alt blir bedre med bacon, men det er heller ikke noe i veien med litt gratinert ost
Chévre er også god kald sammen med f. Chevre, tørket timian og litt nykvernet pepper. Serveres varn eller lunken og gjerne med ruccola og kremet balsamico
Jeg synes det er best å servere med toasted brødskive medChevre ost. ) Men, først må jeg fortelle en historie som følger med denne oppskriften om hvordan jeg lærte meg å lage den
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.