Oppskrifter/tips - sunn bakst og dessert. Kjenn på massen - den skal akkurat kunne formes med hendene. #sukkerfri #glutenfri #sukkerfrisnickerskake #lindastuhaug #glutenfrisnickerskake #utensukker #utengluten #oppskrift #mat #suntsøtt #sunnkake #sukkerfrikake #sukrin #funksjonellmat #sunneoppskrifter #sunnmatblogg #diabetesvennlig #matinspirasjon
Utrolig god kake som er enkel å lage - og som de fleste liker. -)). De som har smakt den syns den er veldig god, og det er ingen som har merket forskjell på denne og den vanlige med sukker
Avkjøl, skjær opp og nyt. Favorittoppskriften på brownies, med biter av hvit sjokolade. 150 gr glutenfritt fint mel. Start med å smelte 200 gr smør og 200 gr sjokolade i en kasserolle på svak varme. Ha alle de andre ingrediensene (3 egg, 200 gr sukker, 1 ts vaniljesukker, en klype salt og 150 gr mel) i en bolle, og pisk de godt med feks håndmikser. 180 gr i ca 25-30 min. 3 egg 150 gr glutenfritt fint mel
Kaken ble halvert på under et minutt og ble godkjent av prøve-smakerne som ville smake mer og mer. Denne lavkarbo eplekaken er helt glutenfriog inneholder blant annet finmalte mandler og maisenna mel
-). Utrolig enkelt og greit. Dette er en eplekake som lages og er ferdig i løpet av 30 minutter. 125 gram glutenfritt mel (jeg brukte toro fin kakemiks)125 gram meierismør (mykt)63 gram tagatesse (søtning)1 ts bakepulver2 eggLitt kokossukker (eller annen søtning, som tagatesse)Litt kanel2 stk epler. - Kutt smøret i terninger og ha oppi bakebollen- Ha oppi mel, bakepulver og tagatesse- Bland dette sammen (enten med hendene eller i en bakemaskin)- Ha oppi eggene og rør sammen- Ha deigen oppi en kakeform- Kutt opp eplene i båter (fjern skallet)- Legg eplebåtene i kakedeigen og dryss litt kokossukker og kanel over- Stekes i ca 15-20 minutter på 200 grader (stek gjerne litt for lite enn litt for mye, da den fort kan bli litt tørr). 125 gram glutenfritt mel (jeg brukte toro fin kakemiks)
I går benyttet jeg muligheten til å teste ut en glutenfriog sukkerfri versjon av gulrotkaka mi. Hadde jeg ikkje visst bedre, ville jeg aldri trodd den var verken glutenfri eller sukkerfri
Squash og rått gresskar fin-rives. Du kan bruke vanlig mel, sammalt mel eller glutenfri melblanding. På toppen av brownies er det strødd nydelige sjokoladebiter, og litt valnøtter for ekstra crunch
Muffinsene er sukkerfri ogglutenfri. hasselnøtter og valnøtter. Pisk sammen smør og sukrin. Tilsett egg og melk til smørblandingen, og deretter det tørre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.