Oppskrift fra boken Sweet food and photography av Linda Lomelino Browniesbunnen. Browniesbunnen. Den er søt, mektig, det er sommer og den er mektig som fy
Tilsett ett egg om gangen, bland godt og bruk en slikkepott for å få med rester langs kanten. Ha smøret og melisen i en kjøkkenmaskin og kjør til det er godt blandet
) I hvertfall, jeg lagde browinesostekakemedbringebærkrem, den er vel verdt å prøve. Ostekake. Del opp den avkjølte kaken i firkanter, sprøyt topper medbringebærkremog legg på en bringebær på toppen
Veldig godt med bær oppå også. Jeg vil anbefale å hele veien prøve seg frem med søtning. Men i går laget jeg lavkarbo ostekake igjen og noterte ned det jeg brukte i min kake
Eg har tatt utgangspunkt i mi tidligere oppskrift på brownies, men med litt endringer og en ekstra dose sjokolade så blei det plutselig en heilt ny smaksopplevelse
Rabatten gjelder denne kakeformen, men også alt annet av servise, kniver og glass med unntak av Bogstad Hvit, Bogstad Strå, Papir, Norgesglasset, Finn, Marie og Kunstglass
Hell ostekremen over kjeksbunnen i form og bre forsiktig utover med en slikkepott. Mannen har bursdag i morgen og i går hadde han invitert en del vennertil oss
Oreo, denne mørke sjokoladekjeksen som barn elsker, blandet med ost, smør og hvit sjokolade. Fordel kjeksmassen utover bunnen og sett i kjøleskap så den stivner
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.