Å lage en god grillolje er ikke vanskelig og smaker mye bedre enn den du kjøper i butikken. Her har jeg laget en med tomat, chili og hvitløk som jeg bruker på svinekoteletter
Pisk egg og søtning, her har jeg brukt sukrin gold og tagatesse, en annen gang brukte jeg sukrinmelis og tagatesse (det kjøper du på helsekost) man bruker det man har
Spesielt blir den brukt som søndagsmiddag da den tar litt tid å lage. Lammefrikasse er en deilig husmanskost som ikke bare smaker godt om høsten, men faktisk igjennom hele året
Her har jeg brukt Wilton Red og Ivory. Her har jeg brukt Wilton tip 1M. Jeg har skrevet om disse tidligere, men en god oppskrift kan aldri sies for mange ganger, right
Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 1 egg 100 g cottage cheese 50 g grovt mel (jeg har brukt en blanding av hvete og rug) ½ ts bakepulver en klype salt 1-2 ss solsikkekjerner (som topping). 100 g cottage cheese 50 g grovt mel (jeg har brukt en blanding av hvete og rug) ½ ts bakepulver en klype salt 1-2 ss solsikkekjerner (som topping)
Det har kanskje noe med oppskriften jeg brukte (og har brukt siden) å gjøre. Siden jeg har en glutenallergiker i familien har jeg etter hvert fått en del erfaring med glutenfri bakst
Formiddagen ble blant annet brukt til å prøve ut disse muffinesene. 100 g skinke i småbiter (brukte vanlig påleggskinke med pepper). 100 g skinke i småbiter (brukte vanlig påleggskinke med pepper)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.