minutter. Påske Brunch. 11. 04. 2017 kl. 10. 09 i. Påske. 2 kommentarer. Det enkle er ofte det beste spørr du meg og jeg tenker spesiellt da på mat som nesten ordner seg selv
Ha så over 6 egg som du rører inn, la det koke sammen ett par minutter og voila –…. Sissel. Flere som har etterlyst denne oppskriften når jeg skriver om menemen så da reblogger vi like godt innlegget den først ble lagt ut i
Når vannet koker tilsettes agaren og blandingen kokes i to minutter. For meg som ikke spiser kjøtt og fjærkre kan påleggsutvalget ofte bli ensformig og kjedelig, og jeg må hele tiden planlegge hvis jeg skal bort og spise
I en annen mindre bolle pisker du sammen melk, egg, creme fraiche og olje fra fetaosten. Stek midt i ovnen i ca 24 minutter. La avkjøle i muffinsbrettet i 5 minutter før du tar ut muffinsene av formen og lar dem avkjøles helt på rist
Det er mandag. Startskuddet har gått for nok en hektisk uke med store og små utfordringer. Jeg henger så vidt med på lasset, godt hjulpet av små pauser og rause mennesker/kollegaer rundt meg
Har jeg lagt ut bilder av meg i joggebukse eller mine syke barn, for eksempel. Jeg vil da skåne mine medmennesker over hvor flink jeg har blitt til å IKKE være monstermamna hele dagen, kun i kortere perioder
8 dl siktet speltmel (hvis du bruker hvetemel kan det hende du trenger litt mindre mel). Ha alle ingrediensene til deigen i en eltebolle og elt deigen i 10 minutter. Sett til etterheving (under plast) i ca 30-40 minutter. Stek midt i ovnen i 20-25 minutter
Minn meg på at denne kaken smaker himmelsk. Min meg også på denne fine sensommerdagen jeg hadde (hopp rett til oppskriften lenger ned om du ikke gidder å lese om den)
Ha røren over i en smurt, rund springform (23 cm i diameter) og stek ved 180 grader i 20-25 minutter. Sett formen i fryseren igjen, og la den stå minimun 5 timer, evnt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.