Kinakål1 rød paprika1 rødløkAspargesbønner20 rå scampiFrisk korianderNudlerMarinaden2ss fiskesaus1ts sesamolje2ss østersaus2 ss salt soyasausFersk korianderFersk ingefær1/2 rød chili1 ts sesamfrø1 fedd hvitløkBegynn med å skrelle scampi, finhakk og bland alle ingredienser som skal i marinaden
Marinert laks servert med en deilig søtpotetblanding. Etter at jeg prøvde å marinere laks og andre råvarer med soyasaus er jeg blitt frelst, for gurimalla så digg det blir
Kan også nytes til middag for fleire, kanskje med litt ekstra tilbehør. Medan kyllingfilêtene grilles skjærer du opp tomat, mozarella og litt rødløk på en tallerken
Nydelig forrett eller smårett, når det frister med noe hot, søtt & godt. 500 g rå kjempereker/scampi med skall. 2) Bland halvparten av flasken med mango curry med limesaft og soyasaus. 7) Bland grillet scampi med 1 ss mango curry saus, mango, koriander og chili. 500 g rå kjempereker/scampi med skall. 7) Bland grillet scampi med 1 ss mango curry saus, mango, koriander og chili
Smaker godt til for eksempel marinerte kyllingspyd og kokte grønnsaker. Maispuré gir måltidet et litt søtlig preg og passer bra til de fleste kjøttretter, særlig grillretter
De har blant annet, det jeg tror må være verdens beste lammepølser, samt et stor utvalg av spekepølser, spekeskinker, pølser av alle slag, ferskt kjøtt av alle slag, både med og uten forskjellige marinader, fryste delikatesser som and og viltkjøtt
Pizza med saftig marinert kyllingkjøtt. Restaurantpizzamarkedet renner over av pizza med marinert kylling i alle varianter, men på hjemmefronten ser det ikke ut som vi er så aktive med selvmarineringen
Preg av tørket frukt og mørke bær, streif av røyk og tjære. Gni kylling inn med ett tykt lag BBQ saus. Bløt og sødmefull, preg av modne bær og plomme, fin fasthet i ettersmaken
Legg på biter med meierismør. Legg på biter med meierismør. 6 stk middelshavsmarinerte kalkunfileter. Hell soyasaus og buljong over, jeg kokte opp en buljongterning med 2,5 dl vann og brukte 1 dl av den. 6 stk middelshavsmarinerte kalkunfileter. Hell soyasaus og buljong over, jeg kokte opp en buljongterning med 2,5 dl vann og brukte 1 dl av den
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.