Utrolig god brunsaus med brun geitost til feks. Når jeg trenger den til for eksempel viltsaus tar jeg jeg opp fra fryseren, og rett i gryten så mye jeg trenger
Stekes til de er nesten ferdige på middelsvarme så legges de på et fat. Brunsaus. Her koker du det til sausen tykk er litt å da har du oppi kjøttbollene
I min verden er det ingenting som er bedre enn kjøttkaker i burn saus til middag. Som tilbehør har jeg valgt poteter, gullerøtter, rosenkål, ertestuing og syltagurker
Hell av vannet, ha oppi en god klatt smør, en dæsj fløte, og stapp til ønsket konsistens. Brunsaus. Jeg brukte stavmikser, og kjørte den til helt glatt pure, men du kan også la den være litt grovere
Stek så i smør eller olje til de er mørkebrune ha så i brunsausen og la trekke. Bruk en jerngryte eller jernstekepanne til bruning, senere kan du ha sausen i en vanlig kasserolle
Som tilbehørtilsøndagssteken, lammelåret eller den helstekte kyllingen er den perfekt. Jeg ser for meg at han savnet hjemlandet sitt mest den tiden på året da han strevde med å skjære ut gresskarlykten til Halloween av den lille, strie, norske kålroten
Småkjøtt i brunsaus, sosekjøtt eller kjøtt i mørke. Egentlig er dette veldig enkelt å tilbedrede og man står ikke lange stunden ved gryta, for stort sett passer det seg selv
Men man kan fint tilpasse krydderet etter hvilket tilbehør man serverer med. Jeg pleier å beregne et halv blomkålhode pr person, men dette er litt avhengig av hva man har som tilbehør
Vi ringer alltid til han når vi skal lage kjøttkaker. Tilbehør. Rør inn finhakket løk til slutt. Form farsen til runde kjøttkaker med en skje og hånden din
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.