15. 30. Oppskrift. Bruschetta. Publisert 30. 12. 2014. 0 kommentarer. I går samlet jeg jentegjengen for spakveld hjemme hos meg, og i forkant av det laget jeg lett tapas med bruschetta og fylte tortillalefser
Det finnes et hav av varianter av bruschetta. Vi har funnet en vi synes er veldig god. På denne varianten legges tomatene på, og stekes sammen med brødet i ovnen
I Italia får man bruschetta som en liten forrett mens man venter på middagen, den består av et stykke ristet brød med noe oppå - det kan være veldig forskjellig, alt etter hva man har i huset
Med det italienske flaggets farger i rødt, hvitt og grønt må dette være signaturrett nr 1. Enklere blir det ikke, men unn deg for all det de mest smakfulle tomatene og den beste olivenoljen
Har nettopp vært på ferie i Nord-Italia, og er superinspirert av kjøkkenet der. Man skulle tro at Italia er et vanskelig sted å være når man ikke spiser pasta og pizza, ikke sant
God helg,. Idag tenkte jeg å dele en rask og smakfull snack med dere. Jeg er en skikkelig brød elsker, ingenting er så godt som ristet landbrød med godt pålegg og ost mmm
Hvis du er så heldig å kjenne en sopplukker som kan skaffe steinsopp, må du skjære steinsoppen i gode skiver og steke den i halvparten olje og halvparten smør, kanskje med litt hvitløk, krydre med salt og pepper, litt hakket persille og legge et par skiver på hver brødskive
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.