Som lovet, her er oppskriften på mine kjempegode kamskjellmed kokos og safran. Og ikke nok med det. Jeg lover at disse kamskjellene vil imponere og mest sannsynlig konvertere selv de som ikke liker sjømat
Melbu kaviar kan du bruke til pålegg, på smørbrød med egg, i kaviarsaus og den er så god så jeg brukte den i denne forretten med nydelige kamskjell i dag
Smak til med salt og pepper. Legg på kamskjellene. Strø på salt og pepper og kryst over sitronsaft. Legg rødbeteskivene og -terningene på tallerken med vinaigretten
Den klassiske bruschettaen, det ristede brødet, toppes gjerne med tomatsalsa, salt & pepper. Stekt i olivenolje på panne, påsmørt en god pesto, litt ruccola og avokado med italiensk spekeskinke (Prosciutto) på toppen
Vesla med ny lue - kamskjell lue aka scallop hat i garnet Smart. Dette er den med rund avfelling. Jeg gjorde en feil også - strikket en runde vrang for mye på hver av rillene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.