I motsetning til Liege vaflene kommer altså denne typen fra Brussel. Jeg har lest et eller annet sted at da en amerikaner introduserte disse til amerikanerene oppdaget han at mange av hans medborgere ikke viste hvor Brussel var og derfor byttet navn til belgiskevafler
yatomo / 123RF Stock Photo. Foto 123. Belgia er et av de viktigste øl-landene i verden. Ved siden av Tyskland og England er det vel ikke et sted som har så mye øl-historie som akkurat Belgia
/inneholder sponsorlinker. Er dere lei av påskesnacks, påskegodt, påskekos og påske-ditt-og-datt. Håper ikke det, for jeg har litt av hvert til dere i dag og i morgen før jeg gir meg
1320/25. I går var det Mortensaften, og i dag er det Mortens helgendag. Og havnet dagen på en hverdag, så ble den normalt lagt til første søndag etter helgendagen
I added about 1/2 cup of red wine and the rest of the spice and herb mix. 1/2 cup. Easter is upon us. I'm going to go ahead and throw out a completely unsupported piece of statistics and say that the consumption of lamb in Norway is going up by about 400% over the next week or so
Forøvrig vant de gull ved Australian Beer Awards 2015 og Brussels beer challenge også. YARPP powered by AdBistroPowered by 2015 og Brussels beer challenge også
Nasjonaldag med flagg, barnetog, gnagesår og hese hurrarop. Og dagene før dagen er det spalte opp og spalte ned om bunader, sløyfer, musserende vin, vin, mat og svært lite om det vi egentlig drikker
Vent til all sjokoladen er smeltet, før du sikter inn melis/kakao/vaniljesukkerblandingen. For en del år siden jobbet jeg mye i Belgia, faktisk så mye at jeg på den tid kunne lese flamske aviser
Sammenlignet med lapskausen jeg er vokst opp med er det litt andre typer grønnsaker som brukes i den belgiske, for eksempel rosenkål som jo heter Brussels sprout på engelsk
Riv skinnet av paprikaene og ha de så over i en blender/kjøkkenmaskin. 1/4 løk. 1/2 ss hakket frisk persille eller basilikum. 1/4 løk 1 fedd hvitløk. 1/2 ss hakket frisk persille eller basilikum
Høstfargene setter stadig sterkere preg på bybildet. Utenfor stuevinduene lyser det i gule og oransje blader på trærne, i bakgården danser store løv lekent i luften før de faller til ro på brosteinene
)Vaflene blir herlig deigeteHer er en oppskrift jeg har kommet frem til500 g mel 1,5 dl lunken melk25 g fersk gjær/1/2 pk tørrgjær3 egg og 2 eggeplommer1/4 ts salt5 ss vanilje ekstrakt/sukker300 g smør400 g perle sukker eller knuste sukkerbiterLag deigen med alle ingrediensene unntatt smør og perle sukker. /1/2 pk tørrgjær. 1/4 ts salt
1/2 ts god grønnsakskraft . 1/2 fedd hvitløk. 1/2 ts god kraft . 1/2 ts g. 1/2 fedd hvitløk. 1/2 ts god kraft. Selv om kulden (heldigvis) lar vente på seg i Brussel, og det fortsatt er mulig å ta et glass vin på balkongen en solfylt ettermiddag, er definitivt høstfølelsen i ferd med å gjøre sitt inntok
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.