17. mars.
Før operasjonen måtte jeg også faste 6timer før og jeg fikk ikke drikke noe 2timer før operasjonen min. Jeg skulle også dusje kvelden før og på morgenen før operasjonen og da fikk jeg ikke bruke lotion, kremer, parfyme, sminke, hårspray, føner eller noe sånt før. Håret skulle tørkes i håndkle og alle piercinger skulle fjernes.
11 da
jeg våknet, og operasjonen begynte vel klokken
Noen av dere vil nok bli mettet av prosjektet etterhvert som dagene går, men det er mitt store og inderlige mål at vi etterhvert begynner å skatte innmaten på dyr og fisk i tillegg til å koke kraft på kjøtt- og fiskebein, da jeg synes det er vår plikt å bruke hele dyret når det først skal bøte med livet for oss
Bomullsgarn er min favoritt. Men jeg fant ei side hvor mønsteret på ei heklet ape lå. Men jeg valgte å gå ned en pinnestørrelse for å få en tettere finish
De hadde gjort det samme da de hadde fått den servert hos noen venner tidligere. Vi ble invitert på middag til broren min og familien hans for en stund tilbake
Den av søstrene mine som har mest erfaring med gode, lettvinte og fornuftige kaker, de som alle liker og som de fleste kan bake, hun står bak disse kokos/havrekjeksene
Her kommer et knippe av mine tapas-favoritter for tiden. Creme Fraiche med hvitløk og urterRødløkSpekeskinke - I dette tilfellet brukte jeg spansk serrano
I helgen som var, hadde vi jo sommerfest for interiørbloggerne i United Bloggers. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Brødet er ganske stort, jeg har bakt det i en normalt stor emaljert gryte. Hell kokende vann over havregryn , la stå ca 30 minutterHa i gulrot og kulturmelk, sjekk at temperaturen er passe lunken, ha så i gjær, salt, honning og nesten alt hvetemelet. La deigen gå i maskin ca 8-10 minutter, eller kna for hånd litt lengre. Legg bollen på et kjøkkenhåndkle strødd med hvetemel og litt havregryn,dekk til med plast eller hvelve en stor bakebollle over, ettehev ca 30minutter. Når ovnen er varm, og brødet har stått ca 30 minutter, tar du ut den varme gryten,og slepper brødet forsiktig oppi. Legg på lokk, stek i 30 minutter,ta av lokk og stek i 20 minutter
Her kommer da endelig min neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jeg må slutte å love, fordi plutselig skjer det noe uventet
Spesielt til Currywurst, som er min favoritt i utvalget fra Pølseveven. På Frogner i Oslo bor Atle Flom, som av pur pølseglede har startet en produksjon av det jeg mener er landets beste pølser
Jeg har bygget min egen rygg, med en sterk ryggrad. Brokkoli kokes raskt i et par minutter. til tross for at jeg egentlig har mest lyst til å gjemme meg bak en stor rygg
Her ser du litt av hva mine detox dager inneholder. Det er ikke mange blogger jeg følger, men en jeg alltid tar meg tid til å titte innom er Helene Raghild´s
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.