Og jeg kjenner ofte på litt misunnelse over det de får til. Så derfor henter jeg inspirasjon fra andre som pynter kaker, og pynter kake på en ekstremt enkel måte
Som sagt så gjort. Melis, jordbær og en klatt krem eller is til servering. I varmen rekker vi ikke alltid å tømme fruktfatet ( eller skuffen i kjøleskapet) før kvaliteten blir mindre innbydende for beboerne her i gården
La den koke litt, ta i littmuskattnøtt(om du vil), salt og pepper. Stek det på god varme i melange, krydre med salt og pepper og kok ut panna med litt av kraften du har kokt opp etter hver steking
Vi bandt opp låret, krydret med litt timian og satt det i ovnen i et stekefat med litt smør i. Denne kaken smaker nesten enda bedre dagen etter når smakene har fått satt seg litt
-) tok bilder og de ligger som slideshow om du kikker nedover t. -Termometer - Form - Kjele - Visp - Skje/slikkepott - Lakrispulver - Sukker - Fløte - Smør - Hvit sjokolade - Suk
Dette skyldes blant annet fordi bearbeidede potetprodukter ofte er blitt tilsatt en god del salt og for eksempel blir pommes frites ofte frityrstekt, noe som bidrar med mer usunt fett og ekstra kilokalorier
Alle derimot som fortsatt spiste litt gluten (d. Tom O'Bryan som er en av verdens fremste eksperter på cøliaki og non-celiac gluten sensitivitet (ikke-cøliakisk glutenintoleranse)
Det som da er litt flaks er at alt fra listen over her kan rettes opp i ved å spise. Man går fort litt i stå og det er vanskelig å finne opp kruttet hver dag
Selvsagt betyr det litt prøving og feiling her og der, men hva hadde vel livet vært uten det. Vi er alle forskjellige individer og det som funker for noen funker ikke for alle
Utstyret har fulgt utviklingen i samfunnet og dyrene har kun blitt en del av teknologien, dyrevelferden blir satt i annen rekke og de spiser ikke lenger naturlig mat
Tarte tatin - den deilige franske opp-ned-eplekaken har du helt sikkert hørt omog kanskje prøvd. En kjempegod, frisk og rask fredagsrett som passer til en grønn salat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.