E. r. e. n. a. v. m. i. y. d. l. g. s. k. ,. t. o. 1. P. B. å. j. M. S. b. h. u. p. f. H. 2. 0. 5. ø. F. 4. 9. V. -. /. D. c. 6. 8. R. (. ). æ. K. a l. d l
eggehviter. 1sukker. 1hvetemel. 1vaniljesukker. 1mandelflak. 1Piano Vaniljekrem. 1TINE Kremfløte. 1bringebær. 1blåbærSlik gjør du detSett ovnen på 170 °C
Første gang jeg hørte om denne kaken var i "Påskelabyrinten" med han "Viggo", jeg fant ut at denne kaken måtte jeg prøve, og det viste seg at oppskriften var lett å finne både på nettet og i kokebøker
Fyll3 dl kremfløteBær, frukt eller syltetøy etter eget ønskeJeg laget Eggekrem av eggeplommene som ble til overs og blandet denmed pisket krem som jeg la utover bunnenDenne kaken blir best når den serveres samme dag som den er lagetfor da er fortsatt marengsen seg sprø og god Budapestkake
Budapestkake er så godt at du neppe vil angre på smellen heller. Så her har man alternativer for de som er mat-allergikere Vi starter med selve kakebunnen til budapestkake…
Visp eggehvitene stive - litt sukker til å begynne med - resten i mot slutten. Hakk nøttekjernene fint og bland dem i eggehvitemassen sammen med hvetemel og kakao
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.