Røstede peanøtter, syrlige epler og frisk dressing med Mango Chutney setter prikken over i’en. Det går mot sommer og lysere dager… hva passer ikke bedre enn en frisk salat som er rik på smak og “crunch”
Derfor kan man med hell bruke bulgur i stedet for couscous, quinoa og ris i mange retter. Det kan minne om couscous, quinoa og ris, og har mange av de samme bruksområdene
Eks for seg selv, til en salat, til annen mat, og som her, med pitabrød. Da har jeg også kokevannet som kan brukes i humusen (selv om noen sier at dette ikke skal brukes)
Takk for koselige kommentarer på min blogg. -) Jeg skriver hovedsaklig om mat, og finner min inspirasjon i det norske, franske, itaienske, engelske, marrokanske, thailanske
Paprikaen, løken og aspargesbønnene gjør at bulgursalaten får en frisk og crunchy smak, som gjør seg veldig godt sammen med de milde smakene fra laksespydene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.