BuonAppetito. Denne retten er ganske så lik den kjente italienske retten Braciole alla Panna. Men vi velger å bruke helstekt svinefilet i stedet for svinekoteletter
Buon apetitt. Bland en god slump hvetemel med salt og pepper, og ha dette i en skål. Ha rikelig med brødsmuler og evt litt revet parmesan (ca 3 ss) i en annen skål
Buon appetite. Italia er landet og maten er den aller beste. Disse fantastiske skjellene med smak av middelhavet fungerer både som en fabelaktig forrett, til lunsj eller som et flott tilskudd til tapasbordet
Buonappetito ✿⊱╮ Oppskriften er beregnet til 4 porsjoner, men den er veldig god og ha med i lunchboksen på jobb eller skolen dagen etter, så lag gjerne litt ekstra
Buon appetitto. Nå deler jeg min favoritt vegetar pastasaus med dere. En god pastasaus med gode grønnsaker som har stått og småkokt en stund er det beste jeg vet
Buonappetito. Ikke bekymre deg for at det blir for lite mat. Dette er en kraftig, tomatbasert gryterett fra Nord-Italia, som jeg har hatt planer om å prøve lenge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.