Tipset fikk eg fra en kompis som er kokk, kjekt med litt innspel utanfrå. Sylta rødløk var raskt og enkelt å lage, ikkje minst så smakte det heilt utrulig godt
Jeg har til ogmed servert det til min hjemmelagde akevittgravede ørret, og det med stort hell. Det perfekte følget til julefrokosten/julebordet, og en hyggelig gave å få
-hvit fisk, svinekjøtt, biff, på burger,til pølser, til taco, på smørbrød. Hvis du er påpasselig med å bruke rent bestikk i glasset hver gang du bruker den, holder du den fri for bakterier og den får en holdbarhetstid på ca
Og det var godt. Derfor prøvde jeg meg på syltetrødløk. Hell laken over, og sett på et tett lokk. 2 rødløk skjært i skive. Relatert 2 rødløk skjært i skive
Så helte jeg laken over rødløkenog avkjølte det. Dette er enkelt og fort gjort å lage. Jeg har i dag laget syltetrødløk som smaker like godt på brødskiva som i salat
Håper det står bra til med dere og at dere har hatt en fin helg så langt. Skjær rødløken i tynne ringer, hell laken over løken i et passe stort glass med lokk eller dekk med folie
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.