Bursdagsmiddag til Frida
Mat hos oss
Mat hos oss
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • "Vekomstdrink" Kamikaze
  • 2 cl vodka
  • 2 cl contreau
  • 1 cl limesaft
  • 1 cl sitronsaft
  • Forrett 1
  • Squashruller med parmaskinke
  • 1 squash
  • 1-2 ss rapsolje
  • 50 g rucola, hakket
  • skallet fra 1/2 sitron
  • 1 ss ferskpresset sitronsaft
  • salt
  • 4 skiver parmaskinke i tynne skiver
  • Forrett 2
  • Indonesiske kyllingspidd med peanøttsaus og myntechutney
  • 2 kyllingfileter
  • Grillspyd i tre
  • 1 rød chilipepper
  • 2 ss revet ingefær
  • 3 hvitløksfedd saften av 1 1/2 lime
  • 1 ss støttet korianderfrø
  • 3 ss olje
  • 1 ss sesamolje
  • 1 ss honning
  • 2 ss olje
  • Peanøttsaus
  • 200 g ristede peanøtter
  • 3 sjalottløk
  • 3 hvitløksfedd 2 ss olje
  • 3/4 ts kajennepepper
  • 2 ss honning
  • 3 dl vann
  • 1 dl kokosmelk
  • 3-4 ss limesaft
  • 1/2 ts salt
  • Myntechutney
  • 3 ss sitronsaft
  • 1 1/4 dl mybteblader
  • 1 grønn chili uten frø
  • 1 teskjespisskummen
  • 1 teskje sukker
  • 1 ss revet ingefær
  • 5 ss naturell youghurt
  • Event. salt og pepper
  • Hovedrett
  • And med mango og vårløk
  • 3-4 andebryst
  • 2 godt modne mangoer
  • 6 g ingefær
  • 1 lime
  • 1 ss sukker
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1 dl hvitvin
  • 1 dl andekraft (du kan også benytte kyllingkraft)
  • 1 bunt vårløk
  • 2 ss honning 1 ts finhakket chili
  • Solsikkeolje
  • Salt og pepper
  • Dessert
  • Bæris med marengs
  • 350 gram fryste bær
  • 2 dl crame fraishe
  • 1 dl melis
  • 3 eggehviter
  • 3/4 dl sukker
  • 2 bananer,
  • 2 nektariner
  • revet skall og saft av 1 lime
  • 1 dl ristede mandelflak

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.