Det har blitt med tanken, fordi det å være flink lefse- og flatbrøddame i mine forestillinger krever livslang øvelse og rett og slett er litt vanskelig
PinterestFacebookTwitterE-postGoogleLik dette. Kanskje er dette bordkortene for en koselig viltaften, eller høst takkefesten, eller rett og slett for å prise våren med sine irrgrønne farger eller sommeren når det er frodig og grønt rundt oss
Rabarbra-pai skal det bli. Men nei, alle tegn tyder på at nå er rabarbratiden her. Nå er jeg ferdig med utenlandsreise, Bergenstur(nesten det samme)og nesten ferdig med en kraftig influensa
(Det smaker nok godt med moste bær også. Jeg prøvde meg på noe sjokoladeis-og-vaniljeis-lignende dessert i går, oppskrift inspirert av kristine weber sin blogg (hun har så mange digge oppskrifter
Grove, men fluffy, sprø på toppen, fulle av bær og frukt inni, søte, men ikke så søte og kakete at de føltes helt som kake - uten at det er lett å oppnå
Akkurat det med nedgradering ser vi også på de danske ostene av Gamle Ole-typen. Fra det smøre- villige, gjennom det bløte men ikke smørevillige, og over til det faste
- Vaniljekrem. "når du skal unne deg noe skikkelig godt". - Sukker og kanel. Et tips er å bruke to former per muffins så slipper du at de flyter utover når de stekes
Når denne arbeidsdagen er over skal jeg legge igjen noen timer på sats, tror jeg skal dra den litt ekstra ut i dag - hvis jeg finner plass ved noen av mattene da
bursdag så passer det å lage den deilige ostekaka som jeg har brukt i ett par år nå. Cirka slik ser ostefyllet ut når du har fått oppi alle ingrediensene
Det er skille-ark imellom der det kan skrives emne *. Du kan titte inn på Nille-bloggen HER. Det er såå mange fantastiske inspirasjoner vi får hos andre bloggere og denne ideén fikk jeg hos
Nå er det også det jeg syns er kjekkest. Men det virker som det slipper taket nå. Når den er ferdig stekt sprer jeg litt av oljen over sammen med en dæsj sitron
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.