ny og sunnere vri. Appelsinfromasj. Det ble en appelsinfromasj med en nyvri. Hei. Jeg elsker fromasjer og sidenappelsinene er så gode på denne tiden laget jeg appelsinfromasjtil dessert idag
Muscat fra Languedoc- Roussillion, ikke polvare, Eiswein fra Tyskland/Østerrike polvare, Sauternes fra Boredaux og Tokaijer fra Ungarn, disse fåes på polet
Her kommer en nyoppskrift på boller med en hemmeligingrediens. Det skal litttil å overgå den bolleoppskriften jeg allerede bruker, men jeg tenkte det kunne være greit med en vri
Dette må bli en nyfavoritt. Matmonster/LeifInge Bårdsen. Jeg fant også en helt ny kakeblogg, Matmonster, som er skrevet av LeifInge Bårdsen, en inspirerende kar fra Karmøy, som nå bor i Oslo
For og glidelås-delene ble klippetlitt på måfå, men jeg gjør det gjerne på nytt. Ikke voksduk, som vil kunne perforeres i sømmen etter en stund, men dette sorte, tykke plast-stoffet
D å de blirstore. disseherlige kanelsnurrne er helt fantastisk gode. deig. kok opp melk, smør og melis. bruker du fersk gjær blander du inn gjæren i melken, vis du bruker tørr tar du bare å blander den med melet
-). Prøvde en nysprøyteteknikk på jobb i dag. Har ikke all verdens utstyr. Men man tar det enn finner. Her har jeg bare fylt en vanlig kakebunn med bringebærsyltetøy på bunnen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.