Kjøttet deles i biter og brunes i halvparten av smøret sammen med rensede og oppdelte røtter. Spe resten av smøret med den silete kraften og la det koke i 10 minutter
Melken kan da koke sakte, med røring av og til i ca 3-4 timer, eller til den begynner å tykne. Gommi er en rett eller pålegg som ble brukt i høytider og større selskapligheter til kling og smørbrød
Julen omkranser oss med sin lune stillhet,og i førjuls-tiden passer det godt å bake lefse. Som smøres med sukker og smør, og klippes i ønsket størrelse
Yeah, blåbær yoghurtis medrosiner av alle ting. Du kan også bruke soya yoghurt med blåbærsmak, reduser i så fall litt på sukrinen så det ikke blir for søtt
Topp med kanel, sukrin, rosiner og det klassiske smørøyet. Nå som jula nærmer seg med stormskritt, så synes jeg det passer fint med grøt på kjøttfri mandag – det hører liksom jula til
Denne smakte godt med mandler og rosiner. Og med litt ekte bourbon vaniljepulver og kanel, får man en nydelig, rund og fin smak, kombinert med smak av lett syrlige epler
Rosiner gir bollene søt og god smak, og du må gjerne fylle de med vaniljekrem også. Ha deigen på bakebordet sammen med resten av melet og kna deigen smidig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.