Del hummeren langs ryggsiden med en skarp kniv, start ved hodet og skjær bakover. Tilbered kryddersmøret ved og finhakke grønnsaker, smake til med krydder og blande alt godt sammen
Medhummer kan man ikke gå galt, enten man spiser den naturell eller i andre varianter slik som denne med grillet hummer, en småhissig mangopuré og koriandersalsa
I kveld røk resten av hummerne i frysen med i et fantastisk festmåltid. Kjør pinjekjernene i en blender sammen med hvitløk, parmesan og soltørkede tomater
Hummeren marinerte jeg med salvie og rosépepper og grillet i ovnen. Jeg serverte den med en salat av mango, hjertesalat, cherrytomater og vårløk, med litt bringebærvinaigrette, olivenolje, maldonsalt og rosépepper
Den blir rundere i smaken og det meste av skarpheten forsvinner, du sitter igjen med en karakteristisk og fyldig smak som går veldig godt sammen med bacon og hummer
M. i. n. m. a. e. r. v. g. h. u. f. s. k. ,. o. d. t. b. l. å. j. D. J. p. -. c. y. O. æ. ø. T. 4. 3. (. ). 1. 0. R. K. F. 2. 5. E. S. A. w. L. t g. d l
Vi har visst begynt med oppdrett av hummer i Norge også. Vi gjør jo akkurat dette med andre skalldyr. Jeg har lenge lurt på hvorfor vi ikke får kjøpt levende hummer i norske fiskedisker
Når det er sagt, finnes det nok mer smakfulle hummer enn disse du finner i frysedisken til den prisen, men likevel - gratinert i ovnen med grønn topping er de gode nok
Rens hummer og sjøkrepsene og ha i skallet i sammen med tomatene og løken, la dette surre litt før du har i kraften, cognac, hvitvin, timian og pepper, la dette småkoke i ca
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.