Denne suppa anbefaler jeg på det varmeste. Det kaller jeg Vinn-Vinn-Vinn-Vinn situasjon jeg. Nydelig på smak, rask å lage, sunn som bare det og god for lommeboka
I believe you have understood by now that I love vegetarian food, and here is a wonderful and mega-healthy dish where you just mix all the lovely vegetables, this time in an ovenproof dish, and then it makes itself in the oven
Og har du ikke viltkjøtt - prøv som sagt med kylling eller svinekjøtt. Heat the oil in a large saucepan and saute chopped onion and crushed garlic for a few minutes until soft
Hvis du bruker fersk spinat tror jeg kanskje du bør øke mengden litt. FREMGANGSMATE / METHODNorsk. I am not a big meat-eater but I do love fish, and this together with salmon for example…Mmmmm…
Selv om det regner, finn frem smilet, styr tankene inn på den positive kanalen og la denne uken bli bra Det blir aldri noe bedre enn hva du gjør det til selv
Ha i polentaen og kok som anvistpå pakken. Er du en av de som har en kjøttkvern til kjøkkenmaskinen din, og lurer på hva den litt traktlignende rare tuten er til, så er det pølsehornet
Som sagt synes jeg sausen og chutneyen passet godt sammen, men hvis jeg skal anbefale én å sette å på borde neste tacokveld tror jeg det må bli chutneyen
Smører dem med mat-fett, legger bakepapir helt nederst, og strør litt mel på kantene. Jeg gleder meg til å få min datter hjem på besøk til jul slik at hele familien blir samlet ♥
Server dem med det beste du vet på. Du kan selv velge hva du vil drysse på. Jeg har sesamfrø på mine. Spe på med resten av vannet til du har en seig og fast deig
Vær oppmerksom på at pistasjnøtter inneholder mye oligosakkarider, om du følger low FODMAP-dietten og er ekstra følsom for oligosakkarider bør du unngå denne retten
Peanøtter - ristes på plata i ett par min til de blir lett brune og lukter godt. Papaya salaten er svært enkel og lage selv for deg som aldri har laget det før (kan være kjekt å ha smakt den, slik at man har en viss følelse av hvordan sluttproduktet skal smake)
Kan brukes som pastasaus og gjør seg også som topping på bruchetta. Caponata er en siciliansk rett som lages av stekte grønnsaker som surres i en sursøt saus
Stek kjøttdeigen på vanlig vis. Stek litt på dette og tilsett tomater. Litt oppmalt stjerne-anis. Husk å ha litt mel i bunnen av formen så den er lettere å få ut etterpå
I dag tenkte jeg å vise dere et alternativ på hvordan du kan tilberede denne nydelig fisken. Da er det ny uke, og jeg er helt sikker på at mange stresser med forbredelser til jul
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.