-) Livet er godt. Jeg har hatt en alvorlig runde med bakedilla i det siste. -). mars har jeg laget to sjokoladekaker, en bløtkake, en langpannekake, to omganger med kjeks, en iskake, en porsjon cupkakes og i skrivende stund lager jeg den fjerde porsjonen med makroner
Og vi elsker å prøve nye varianter av retter med lam. Og lam i gryte, skaper så utrolig herlige smaker sammen med løk, grønnsaker, tomat og ikke minst rødvin
Men jeg er sta som et esel og gir meg ikke, så derfor prøvde jeg meg frem medx-antall oppskrifter, og fant tilslutt en måte som funket for meg og som gjorde at jeg gikk det til
Jeg har brukt hjemmelaget kyllingkraft og bruk gjerne det dersom du hjemmelaget okse- eller kyllingkraft tilgjengelig, ellers bruk gjerne jacobs utvalgte okse- eller kyllingkraft
Ost (gjerne en med mye smak) og loff. Fransk løksuppe er virkelig en hjertevarmende rett, og. Surr dette lett i en gryte med smør på middels varme til løken er blank
Nei, det siste måltid måtte blitt et frådsegilde- for det koker vel ned til dette. Måtte jeg velge mitt siste måltid tror jeg at det måtte bli løksuppe, eller kanskje en nydelig aspargessuppe, eller kanskje råmelkspudding, eller en perfekt risotto med et lass parmesan
Disse nydelige og møre franske småkakene kan anbefales på det varmeste. Stekeovn 190 grader i 9-10 minutter midt i ovnen. 25-28 kaker. Kjevle deigen 3 mm tynn og stikk ut runde kaker 5 cm Ø med et glass eller en utstikkerform. Legg dem på 2 bakepapirkledde stekebrett, lag et mønster med en gaffel midt på og stek som angitt ved 190 grader i 9-10 minutter midt i ovnen til gyldne. 25-28 kaker
Blanda ner skampi och stek i ugn eller i panna några minuter. 20st skampi(kokta eller råa)1 msk vitlökspurre1 chili fin skivad1 dl olja2 tsk currypasta1 msk persilja(kan ha torkad)Blanda allt utom skampin väl
Måtte prøve tre-fire ganger før det ble perfekt. Røren kan selvfølgelig halvveres, men det er ikke nødvendig da de holder en ukes tid og er veldig kjekke å ha med som vertinnegave, på jobb eller bare som en oppmerksomhet til noen du er glad i
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.